0742 036 913

Vrei să te relaxezi la volan sau pe scaunul din dreapta? Sau poate vrei să închiriezi o mașină pentru clienții tăi? Lasă-te purtat de un Mercedes-Benz dinamic și elegant în călătoriile tale de afaceri și te vei bucura de fiecare moment. Îți punem la dispoziție o flotă generoasă din care poți alege modelul potrivit pentru partenerii sau clienții tăi și un șofer care să te conducă în siguranță oriunde ai nevoie.

Clasa E – caracter sportiv rafinat

Întruchipare a stilului ultra modern, modelele din clasa E combină eleganța cu prezența puternică în fiecare linie. Opțiunea COMAND Online te ajută să vizualizezi ruta parcursă pe un display detaliat și să interacționezi cu sistemul audio prin Bluetooth sau USB. Plus multe altele. De asemenea, modelele dispun de Dynamic Body Control, o funcție care ia literalmente controlul asupra fiecărei mișcări pentru a-ți permite să te bucuri de un drum lin, indiferent de cât de accidentat e drumul pe care îl parcurgi.   

Clasa C – agilitate și eleganță

Aceste modele se remarcă prin agilitate şi putere, dar și aerodinamică optimizată și te vor cuceri de la exterior la interior cu dotările lor. Sistemul Klimatronic, acompaniat și de încălzirea în scaune, îți va permite să ai temperatura optimă în mașină pentru relaxare absolută și pentru a uita de orice griji.

 

Opțiuni high-level executive

Modelul CLS – Încununarea liniilor perfecte

Inspirate de mașinile de curse, acestea combină în mod ideal dotările moderne cu un design masculin și impunător. Acest tip de autoturisme Mercedes-Benz dispun de scaun ortopedic, sistem PARKTRONIC pentru o parcare sigură și ușoară, cameră 360°, oglinzi heliomate și rabatabile electric.

Clasa S – Mercedes-Benz Intelligent Drive

La ore de vârf, la drumuri lungi pe timp de noapte sau pe rute necunoscute, limuzina dumneavoastră Clasa S vă degrevează sesizabil tocmai în situațiile de stres. Acest lucru se datorează unui concept care transformă orice deplasare cu un Mercedes-Benz într-o călătorie sigură și inegalabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație în primul rând în siguranță, dar și relaxați.

Modelele GLS – Siguranță pe șosea

Plăcerea de a conduce reînvie la volanul unui GLS – modelul SUV al clasei S: mai încăpător, mai impunător, mai sigur pe șosea. Puterea emanată de către acest model te va inspira în călătoriile tale și îți va fi greu să rămâi pe scaunul din dreapta. Vei lăsa deoparte toate grijile pentru a te bucura de o călătorie care îți va lăsa amintiri plăcute!