0742 036 913

Dacă ești în căutarea unei experiențe de condus de neuitat, ai ajuns la destinația potrivită. Echipa Exclusive Car Rentals a parcurs 25 de ani în universul Mercedes-Benz pentru a-ți oferi momente de neuitat la volanul mașinii perfecte – fie că vorbim de un SUV impunător sau de un S Class elegant.

Experiență business Mercedes-Benz

Destinate companiilor care doresc seriozitate, promptitudine și experiență, modelele din flota noastră au fost dotate cu utilități de ultimă generație: sistem de siguranță sporit, sistem multimedia, dar și finisaje din materiale fine. Pentru a-ți permite să te focusezi pe munca ta, îți punem la dispoziție un șofer cu experiență, care te va ajuta să ajungi la destinație în timp util, cu minim de efort.

Strălucire maximă pentru evenimente de lux

Vrei să cucerești toate privirile la nunta, botezul, majoratul sau orice petrecere la care îți faci apariția? Închiriază una dintre limuzinele Mercedes-Benz. Cu un aer de o eleganță indiscutabilă și interioare care debordează de materiale exotice și încântă printr-un un design senzual, îți vor transforma evenimentul într-o poveste de neuitat.

Putere deplină la volanul modelelor sport

Vrei adrenalină? Îți recomandăm unul dintre modelele noastre sport. Caii putere fac echipă bună cu sistemele de siguranță, pentru a-ți oferi una dintre cele mai memorabile senzații pe care le poți trăi la volanul unui automobil.

Relaxare absolută alături de familie

Întreaga familie va fi în siguranță într-un Mercedes-Benz. De ce? Ai la dispoziție o serie de sisteme de navigație care să îți facă mai relaxantă călătoria, cum ar fi pilotul automat, și să îți ofere în același timp siguranța de care ai nevoie.