0742 036 913

Hai să înlocuim caii tradiționali cu caii putere în povestea ta. Cu siguranță vrei să ai parte de eleganță și strălucire ireproșabilă în ziua nunții tale, iar Exclusive Car Rentals îți stă la dispoziție cu o flotă de limuzine care îți vor tăia respirația de la prima privire.

Alegerea prezentului

Exclusive Car Rentals își propune să vină în întâmpinarea celor care aleg să trăiască momentul, să prețuiască fiecare clipă. Limuzinele Mercedes-Benz sunt dotate cu tehnologia de ultimă generație, pentru a-ți permite să te bucuri de confortul pe care ți-l dorești în cea mai importantă zi din viața ta.

Modelele Clasei S, care atrag privirea prin eleganță și stil, au fost concepute cu o serie de dotări fascinante,  printre care se numără: o trapă panoramică, care îți permite să te bucuri de lumină naturală, iluminare ambientală pentru o atmosferă fantastică sau scaune spate Luxury cu funcții de ventilare și încălzire, potrivite indiferent de anotimp.

Strălucire și lux

Un alt model potrivit pentru o nuntă de poveste este Mercedes-Benz E 350 d 4M. Acesta se impune prin designul luxos, finisajele din nuc și dotări precum scaune din față climatizate și reglabile electric cu memorie pentru confort sporit.

Momente de neuitat

Cu limuzinele de la Exclusive Car Rentals din clasele S, E sau C poți savura o experienţă pură şi intensă. Pentru a te bucura de momente de neuitat, îți punem la dispoziție un șofer care să te poarte în drumul tău de poveste.