0742 036 913

Dacă plănuiești un city break și îți dorești nu doar momente de neuitat, dar și o călătorie ușoară, lipsită de griji, Exclusive Car Rentals e soluția salvatoare. Recomandate pentru astfel de ieșiri, modelele noastre Mercedes-Benz sunt potrivite indiferent de locație sau de numărul de persoane alături de care alegi să călătorești.

A Class – Confort pentru tine și ea

Știm că vrei să o impresionezi cu o mașină versatilă și modernă. De aceea, îți recomandăm modelele clasa A, care ies în evidență prin look-ul avangardist. Te vei bucura de confort la drum lung prin designul ergonomic, dar și un rulaj ecologic în orașele deja prea aglomerate, prin sistemul Start/ Stop. Iar ca și un plus, sistemul audio îți va completa experiența. Și starea de spirit.

GLA – Siguranță deplină la drum lung

La volanul unui GLA ești în siguranță chiar și atunci când pornești singur la drum lung. Opțiunea Attention Assist transformă orice călătorie într-una mai sigură, atenționându-te, atunci când dai semne de oboseală, printr-un mesaj sonor și vizual. Extra beneficiu – caracterul agil al acestui model îți asigura confort și în off-road sau pe drumuri mai dificile, deci nu te teme să te abați de la drum.

GLE – Momente de neuitat alături de familie

GLE înseamnă confort și un ambient plăcut, perfect pentru călătoriile alături de întreaga familie. Modelele au încălzire în scaunele din față pentru un plus de relaxare, iar acestea sunt ajustabile electric pentru a-ți oferi o poziție cât mai comodă pe tot parcursul drumului. În plus, pentru a crea o atmosferă intimă și cât mai deosebită, mașinile dispun de lumini ambientale, care îți vor transforma călătoria într-o experiență cât mai plăcută.

V – Ieșiri cu prietenii

Plănuiești o ieșire cu prietenii? În modelul încăpător V intră toți amicii tăi. Cu ajutorul opțiunii Comand online, controlezi ruta, setările de confort, chiar și muzica ta preferată, redată de sistemul Burmester cu o fidelitate uimitoare. În clasa V, atmosfera de petrecere începe încă de la plecare.