0742 036 913

Despre mașină

Smart EQ este mașina echipată perfect pentru toate călătoriile în oraș: complet electrică, fără emisii locale și cu o autonomie suficientă pentru toate drumurile zilnice (aproximativ 159 km). Cu noul smart EQ  nu trebuie să vă lipsiți de nimic, ci să vă distrați mai mult ca niciodată: plăcerea unică de a conduce pe care numai o mașină electrică o poate oferi.

Versiunea electrică a modelului Smart se remarcă prin caracteristici tipice, precum manevrabilitatea, un concept de spațiu inteligent și dimensiuni compacte, care fac din mașina de oraș perfectă o mașină și mai perfectă. Cu smart EQ vă puteți bucura de atmosfera orașului în liniște – este o experiență specială și incomparabilă! Smart este singurul cabrio cu propulsie electrică care a fost creat fără compromisuri pentru caracteristicile urbane ale centrului orașului. Cu un cuplu de 160 de newtoni-metri disponibil, EQ accelerează până la 60 km/h în 4,8 secunde. Pentru sprintul de pe loc până la 100 km/h, se estimează un timp de 12,7 secunde. Viteza maximă ajunge până la 130 km/h, optimă pentru un consum redus de energie. Smart EQ este special concepută pentru drumurile urbane.

În baza unei medii zilnice de 20 km parcurși cu autoturismul (rezultat din acest studiu), smart EQ poate acoperi, cu un singur plin de baterie, nevoia de mobilitate pe distanțe scurte pentru până la 6 zile. Timpul de încărcare este redus, astfel încât poți să rămâi activ și eficient întreaga zi.

Dotări

Alege opțiuni

Procedura de comandă

 1. Alege mașina care ți se potrivește
 2. Completează datele tale personale și oferă-ne cât mai multe detalii pentru a primi cea mai bună soluție
 3. Alege o dată de primire și una de predare
 4. Alege locațiile de primire și predare
 5. Apasă butonul ”Trimite comanda” și vei fi contactat de un reprezentant Exclusive

Completează formularul de comandă

  • DD dot MM dot YYYY
  • DD dot MM dot YYYY
 • Estimare costuri
  Închiriere mașină 0
  Estimare cost total 0
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.